Vágólapra másolva!
Saját csapatát hozta kellemetlen és nehéz helyzetbe Simen Juklerod, a Baerum SK labdarúgója, aki trágárkodás miatt kapott piros lapot a Sandnes Ulf elleni, másodosztályú idegenbeli bajnokin. Az emberelőnybe került hazaiak végül a 96. percben szerzett góllal 3-2-re nyertek.

Homofób kijelentése miatt azonnal piros lapot kapott Simen Juklerod, a Baerum SK középpályása a vasárnapi, Sandnes Ulf elleni másodosztályú bajnokin. A norvég játékos a helyi lapértesülések szerint lebuzizta az ellenfél egyik futballistáját, mire a szabályok adta lehetőséggel élve Anders Gjermshus játékvezető kiállította.

"Igen, valóban ezt mondtam. De ez akkor sem ér piros lapot szerintem" - ismerte el Juklerod, aki 2-2-es állásnál a 70. percben kapott pirosat, csapata azonban nem bírta ki emberhátrányban, és végül egy 96. percben szerzett góllal 3-2-es vereséget szenvedett.

A norvég játékvezetők első embere, Terje Hauge elismerte, hogy a szabályok értelmében minden sértő kifejezést megtorolnak a bírók. A Baerum vizsgálatot indított az eset miatt.