Vágólapra másolva!
A Barcelona egyik elnökjelöltje, Agustí Benedito kitúrná a csapat katari szponzorát, megszerezné Paul Pogbát, és felfedezte, hogy a Manchester United egy jól működő klub.

Július 18-án elnökválasztás lesz a Barcelonánál. A jelöltek közt van Agustí Benedito is, aki meglehetősen furcsa nyilatkozattal hívta fel magára a figyelmet.

"A megválasztásom esetén új mezszponzort keresek. A jelenlegi, a Qatar Sports Investment a nemzetközi dzsihádista terrorizmus támogatását jelenti – közölte a spanyol üzletember. – Van helyette egy, kettő vagy akár három másik is, mindegyik többet fizetne, mint Katar."

Tehetségeket kutat

Beneditónak latin-amerikai üzleti érdekeltségei vannak, a focinak pedig nagy rajongója, de szakértőnek azért nem nevezné magát. Ez ki is derül az alábbi megállapításából: "Az időmet többnyire annak szentelem, hogy tehetségeket keressek a világ minden részén. Ezen munka közben felfedeztem, hogy a Manchester United egy hihetetlenül jól működő klub."

Pogbával kecsegtet

Ehhez képest abban már szinte nincs semmi rendkívüli, hogy 80 millió euróért elhozná Paul Pogbát a Juventustól. Állítja, már fel is vette a kapcsolatot a 22 éves francia válogatott középpályás képviselőivel.