Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid a játékos pályán kívüli viselkedése miatt elállt Arturo Vidal szerződésének ötletétől. A chilei helyett a Juve egy másik kulcsjátékosát környékeznék meg. 

A Real Madrid az elmúlt évben folyamatosan érdeklődött Vidal iránt, de a Juventus nem volt hajlandó tárgyalni senkivel. Idén állítólag hajlottak rá a torinóiak, hogy elengedjék a játékost, most viszont a madridiak álltak el a chilei sztár leigazolásától.

Ennek az az oka, hogy Florentino Pérez szerint a játékos zűrös magánélete miatt nem illik a csapatba. Vidal a hét elején azzal okozott botrányt, hogy részegen rommá törte a Ferrariját (a börtönt állítólag megússza), de már korábban is voltak vele gondok: egy éjszakai verekedés miatt a Juventus egyhavi bérére büntette a középpályást.

Arturo Vidal Ferrari sportautója a chilei válogatott focista autóbalesete után Forrás: AFP

A Juve azért célpont marad

A Real figyelme egy másik Juve-játékosra terelődött: a madridiak az olasz válogatott belső védőt, Leonardo Bonuccit szeretnék megszerezni. Ez már állítólag nem Pérez, hanem az új edző, Rafa Benítez kérése, aki két Olaszországban lehúzott éve során alaposan megismerhette Bonuccit, aki a BL-döntős olaszok védelmének egyik kulcsfigurája.

Vidal helyett Bonucci Forrás: AFP

A négyszeres bajnok védő öt éve került Torinóba, a Juve már akkor nagyon sokat fizetett, 15,5 millió eurót fizetett a 22 éves védőért, akiért most a hírek szerint 30 milliót ajánl a Real Madrid.