A Real védőjével kampányol a Barca elnökjelöltje

550701107
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with Real Madrid's defender Sergio Ramos after scoring during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
A Barcelona egyik elnökjelöltje azzal fog kampányolni, hogy megválasztása esetén elhozza a Real Madridtól Sergio Ramost. A hátvéd valószínűleg nem bánja majd, ha így lesz. 

Egyelőre nem nevezték meg azt a jelöltet, aki a júliusi barcelonai elnökválasztáson a Real Madrid védőjével készül kampányolni, csak annyit közöltek, a jelölt beszélt Sergio Ramosszal, és kipuhatolta a szándékait.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a spanyol válogatott védő átigazolására bármiféle esély is lenne, a Ramost képviselő ügynök – a játékos testvére, Rene – azért egyezett bele, hogy bedobják a nevét, hogy jobb pozícióba kerüljön a szerződéshosszabbítási tárgyalásokon. Ramosnak még két év van a szerződéséből, de szeretné megduplázni évi ötmillió eurós fizetését.

Ramost nehéz lenne elképzelni a Barcában Forrás: AFP/Gerard Julien

A védő egyébként sincs most jóban a klub vezetőségével, Carlo Ancelotti kirúgása után gúnyos hangú kommenteket posztolt a közösségi csatornákon. Florentino Pérez elnök többek között ezért is szakította félbe a tárgyalásokat a játékossal.