Dzsudzsák miatt mehet a berlini közönségkedvenc

Dzsudzsák Balázs Helsinki, 2015. június 13.
Dzsudzsák Balázs (b) és a finn Kari Arkivuo az Európa-bajnoki selejtezosorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkozésen Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án.
MTI F
Helsinki, 2015. június 13. Dzsudzsák Balázs (b) és a finn Kari Arkivuo az Európa-bajnoki selejtezosorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkozésen Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Ha a Herthának sikerül leigazolnia Dárdai Pál edző első számú célpontját, Dzsudzsák Balázst, a berliniek valószínűleg elengedik a közönségkedvenc Anisz Ben-Hatirát. 

Mivel a Dinamo Moszkvát a Financial Fair Play megsértése miatt kizárták az Európa Ligából, egyre nagyobb az esélye, hogy Dzsudzsák Balázs otthagyja a moszkvai csapatot. Első számú kérője a magyar válogatott kapitánya által irányított Hertha BSC, és korábban már a játékos is úgy nyilatkozott, szívesen dolgozna együtt Dárdaival.

A Bild szerint ha az üzlet összejön, a berliniek valószínűleg elengedik a közönség egyik kedvencét, a berlini születésű Anisz Ben-Hatirát, aki a Herthában nevelkedett. A tunéziai válogatott játékos 2011-ben igazolt vissza Berlinbe.

Dzsudzsák egyre közelebb a Herthához Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ben-Hatira nem volt ott az év végi megbeszélésen, amikor Dárdai minden játékosával közölte, számít-e rá jövőre, de ügynökén keresztül ismertette a helyzetet a tunéziai játékossal, aki iránt többek között a Galatasaray érdeklődik.