Vágólapra másolva!
Depresszióval kezelték Eisemann Lászlót, a Ferencváros és a magyar fociválogatott masszőrét. Elképzelhető, hogy öngyilkos lett.

Eisemann László csütörtökön tragikus hirtelenséggel hunyt el. A 61 éves masszőrtől a Ferencváros korábbi játékosa, Julian Jenner így köszönt el az Instagram-oldalán:

A feleséged által készített vacsorával kínáltál. Megmutattad a kertedet, hogy milyen büszke vagy rá. Mindig boldoggá akartad tenni az embereket, a foci volt az életed. Mindig Dzsudzsákról beszéltél, hogy milyen büszke vagy rá, és mutogattad a képet, amin vezeted az autóját.

Amikor visszatértem egy meccs miatt a Fradi-pályára, reméltem, hogy találkozhatunk, de hallottam, hogy depresszióval kezelnek a kórházban.

Remélem, megtaláltad a lelki békédet, és a Fradi egy nagy temetést szervez neked, mert megérdemled. Azóta hiányzol, hogy elhagytam a klubot. Részvétem a családodnak és a barátaidnak. Talán most már Albert Flórit masszírozhatod. Viszlát, kedves barátom, nyugodj békében!"

A Blikk úgy tudja, hogy Eisemann Lászlónak februárban autóbalesete volt, és ez lelkileg annyira megviselte, hogy szakorvoshoz kellett fordulnia.

A válogatottnál hetekkel ezelőtt maga kérte, hogy ne kelljen dolgoznia,

csütörtökön délelőtt a Ferencváros edzésén még megjelent, de délután már nem érte el senki. A napilap szerint öngyilkos lett, gyógyszer-túladagolás végzett vele, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!