Vágólapra másolva!
A ma 25 éves Roger Milla-féle gólöröm adta az ötletet, hogy dobjuk össze egy válogatásba a legmókásabb gólörömöket. Igen, jönnek az izlandi pecások is. 

Roger Milla, a kameruni legenda az 1990-es olaszországi világbajnokságon 38 évesen 4 gólt lőtt és bejuttatta a nemzeti válogatottat a negyeddöntőbe. De talán még ennél is többen ismerik a védjegyévé vált gólöröméről. Milla később elmondta, nem tervezte előre a táncot, a pillanat hevében jutott eszébe. A csatár még a következő, 1994-es világbajnokságon is szerepelt, ahol 41 évesen ő lett a világbajnokságok történetének legidősebb gólszerzője.

Mario Balotelli gólöröme valószínűleg a 2012-es Európa Bajnokság egyik ikonikus pillanata. A németek ellen szerzett két góljával belőtte az olaszokat a döntőbe, a gól utáni szokatlan ”ünneplése” miatt pedig az internetes mémek sztárjává vált.

Francesco Totti , a Roma legendája a Lazio elleni gólja után meg akarta örökíteni a szurkolókat, így egyszerűen kirohant hozzájuk és csinált velük egy szelfit.

Giovanni Elber, a Bayern München volt kiválósága egy All-Star meccsen lőtt gólt, majd azzal ünnepelte, hogy egyszerűen becsavarta magát egy szőnyegbe.

Peter Crouch szintén a táncot választotta, ám annak egy igen sajátos formáját. A korábbi angol válogatott góljai után robottáncot jár, de megfogadta, ezt legközelebb csak akkor teszi meg, amikor a nemzeti tizenegy nagy tornát nyer.

És végül egy csapat, amely tökéletesre fejlesztette a csoportos gólörömöket. A Stjarnan FC az izlandi első osztályban játszik, de világhírűvé a gól utáni koreográfiáik tették őket. Ünnepelték már találataikat horgászattal, úszással, emberi biciklivel és emberi vécével is.