Vágólapra másolva!
A Manchester United ajánlatot tett Sergio Ramosért, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok védőjéért.

Brit sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban legutóbb negyedik manchesteri csapat 28,6 millió fontot (12,6 milliárd forintot) ajánlott fel a 29 éves védőért.

Ramosnak még két évig érvényes a szerződése a bajnoki ezüstérmes spanyol fővárosi klubnál, ráadásul ő a Real egyik csapatkapitánya, de berágott a klubra, amellyel több alkalommal sem tudott megegyezni a szerződés feltételeinek módosításáról.

De Geát is bevonhatják az üzletbe

A Telegraph azt írja, könnyen lehet, hogy az éppen a másik irányba készülő David De Gea is részese lesz a Ramos-üzletnek. A spanyol újságok úgy vélik, Ramosért hiába tett most ajánlatot a MU, a Real csak akkor engedné el, ha 50 millió font körüli összeget tenne le érte az angol klub.

Forrás: AFP

A spanyol védő mellett a Southampton 25 éves francia középpályása, Morgan Schneiderlin is a Manchester United célkeresztjében szerepel, de érte még nem tettek ajánlatot. A Manchester Unitedet vezető Louis van Gaal eddig a támadó szekciót erősítette az átigazolási szezonban a holland Memphis Depay megszerzésével, a védelemben fontos szerepet betöltő angol válogatott Phil Jones szerződéshosszabbítását pedig hétfőn jelentette be a klub.