A Milan leigazolta a Neymart megfenyítő kolumbiait

Varsó, 2015. május 27. 
Carlos Bacca, a spanyol Sevilla játékosa ünnepel, miután gólt lőtt az ukrán Dnyipro csapatának a labdarúgó Európa Liga döntőjében a Varsói Nemzeti Stadionban 2015. május 27-én. (MTI/EPA/Jakub Kaczmarczyk)
Varsó, 2015. május 27. Carlos Bacca, a spanyol Sevilla játékosa ünnepel, miután gólt lőtt az ukrán Dnyipro csapatának a labdarúgó Európa Liga döntőjében a Varsói Nemzeti Stadionban 2015. május 27-én. (MTI/EPA/Jakub Kaczmarczyk)
Vágólapra másolva!
A kolumbiai Carlos Bacca az Európa Liga-győztes Sevillából az AC Milan labdarúgócsapatához igazol.

A két klub csütörtökön erősítette meg, hogy már csak a következő néhány napban sorra kerülő orvosi vizsgálatokra van szükség az átigazolás véglegesítéséhez, ám egyéb részleteket nem közöltek.

Így ünnepelt Bacca az EL-döntőben lőtt egyik gólja után Forrás: MTI/EPA-PAP/Jakub Kaczmarczyk

Bacca az elmúlt hetekben a Chilében zajló Copa Americán szerepelt a negyeddöntőig jutott kolumbiai válogatottal, a tornán egy piros lappal vétette észre magát, melyet Neymar meglökéséért kapott a brazilok elleni találkozó lefújása után.

A 28 éves támadó két szezont töltött a Sevillánál, amellyel ezalatt kétszer is elhódította az Európa Ligát, az idei finálé megnyeréséből ráadásul két találattal vette ki a részét.

Bacca 108 mérkőzésen összesen 49 gólt szerzett a spanyol bajnokságban legutóbb ötödik andalúz együttesnél - olvasható a Sevilla honlapján.