Vágólapra másolva!
Sinisa Mihajlovic szerint nincs ambiciózusabb klub most Olaszországban az AC Milannál - a szerb szakember ezt a hivatalos kinevezésére rendezett sajtótájékoztatón mondta.

A korábban a városi rivális Internazionaléban játszó Mihajlovic beszélt arról is, hogy tudja, hogy ő nem része a Milan történelmének, de még izgalmasabbá teszi számára a munkát.

- utalt Mihajlovic arra, hogy a Milan a nyári átigazolási szezonban már megszerezte Andrea Bertolaccit 20 millió eurórért, valamint két igazi gólzsákot, a Sevillából Európa Ligát nyert Carlos Baccát (kb. 30 millió euró) és a Sahtar Donyeck brazil válogatott csatárát, Luiz Adrianót (kb. 8 millió euró).

Csak a Messi, Neymar, Ronaldo hármas volt gólerősebb

Előbbi a spanyol bajnokságban 20 gólt lőtt, az Európa Ligában pedig hétszer volt eredményes, míg Luiz Adriano a Bajnokok Ligájában tavaly kilenc gólt vállalt, nála többet (egyaránt 10-et) csak Messi, Neymar és Cristiano Ronaldo lőtt.

Luiz Adriano nagy fogás lehet Forrás: ACMilan.com

És a Milan még nem áll le, szeretne a védelembe és a középpályára is igazolni, valamint továbbra is fűzi a PSG-t, hogy engedje el Zlatan Ibrahimovicot, aki családjával visszatérne Olaszországba. A svéd csatár 10-15 millió euróba kerülhet.

"A két gólerős csatárunk érkezésével valószínűleg a 4-3-1-2-es felállásban fogunk a legtöbbet játszani.

Azt akarom, hogy a csapatom félelmet keltsen minden ellenfélben, amikor kifut a pályára.

Az elszántsággal biztosan nem lesz gond" - mondta Mihajlovic, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az eredetileg szélső Stephan El-Shaarawyt a középpálya közepén szerepeltesse.

Barbara Berlusconi, Sinisa Mihajlovic, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani a sajtótájékoztató után Forrás: ACMilan.com

A sajtótájékoztatón Silvio Berlusconi klubtulajdonos elmondta, Mihajlovic bizonyította, hogy ért a labarúgáshoz, és megvan a karaktere ahhoz, hogy bajnokcsapatot építsen a Milanból, akár már ebben a szezonban.