Vágólapra másolva!
Nem tett le Dzsudzsák Balázs leigazolásáról a Besiktas, de a török csapat sokallja a Dinamo Moszkva által kért összeget. Jövő héten újra leülnek tárgyalni. 

A magyar válogatott szélsővel kapcsolatban eddig a Hertha és a török Besiktas érdeklődéséről lehetett hallani, de mindkét csapat sokallja az oroszok által kért 11 millió eurót. Török lapértesülések szerint a Besiktas elszánt, és szeretné leigazolni Dzsudzsákot, de ennyi pénzt nem akar a játékosra költeni - írja török lapértesülésekre hivatkozva a Nemzeti Sport.

Hasonló okból feneklettek meg pár hete a tárgyalások a Herthával is, holott Dárdai Pál szövetségi kapitány első számú célpontként jelölte meg Dzsudzsákot. A Dinamo 2012 januárjában 19 millió euróért vette meg a magyar szélsőt az Anzsi Mahacskalától, Dzsudzsák szerződése fél év múlva jár le, ha a moszkvaiak pénzt akarnak látni érte, még a nyáron el kell adniuk.

Dzsudzsák Balázs sorsa továbbra is kérdéses Forrás: Fcdynamo.ru/

Dzsudzsákkal kapcsolatban korábban több Serie A-csapat, elsősorban az Inter és a Lazio került szóba, de a Bundesligából is volt érdeklődés iránta.