Casillas anyja a földbe döngölte a Real elnökét

spanyolország - chile, vb 2014, b-csoport, Iker Casillas, Andres Iniesta, spanyol válogatott
TOPSHOTS Spain's goalkeeper and captain Iker Casillas (R) and Spain's midfielder Andres Iniesta walk off the pitch after losing their Group B football match against Chile in the Maracana Stadium in Rio de Janeiro during the 2014 FIFA World Cup on June 18, 2014. AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
Iker Casillas édesanyja, Mari Carmen minden dühét a Real Madrid elnökére, Florentino Pérezre irányította fia madridi búcsúját követően. Az elnök mellett keményen odaszólt fia új csapatának, a Portónak is, bár ez nyilván nem volt szándékos. 

„A Porto nagyjából a Segunda B [harmadosztály] szintjén van, egy világbajnok nem vonulhat vissza egy ilyen csapatból, több tiszteletet érdemel. Még az is jobb lett volna, ha a Barcelonába igazol, mert ott legalább úriemberek vannak” – füstölgött az El Mundo által megkérdezett Mari Carmen.

Casillast, aki tavaly a kispadra szorult, idén pedig folyamatosan támadták a szurkolók, a Real Madrid a Portónak adta el. A 34 éves kapus szülei úgy látják, Pérez elnök visszatérése óta Casillas nem kapja meg a kellő tiszteletet, sőt édesanyja szerint maga az elnök állt a fiát támadó rágalomhadjárat mögött.

Casillasnak nem volt nagy szezonja a legutóbbi a válogatottban sem Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

– átkozódott a játékos édesanyja.

Casilla sírva búcsúzott a Real Madridtól.