A Bayern sztárjával erősítene a Juve

David Alaba, Thomas Müller, Dante, Mario Götze, Bayern München
GERMANY, Munich : (L-R) Bayern Munich's Austrian defender David Alaba, Bayern Munich's striker Thomas Mueller, Bayern Munich's Brazilian defender Dante and Bayern Munich's midfielder Mario Goetze celebrate after the first goal during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs SC Paderborn 07 in Munich, southern Germany on September 23, 2014. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője elárulta, milyen feltételekkel járult hozzá, hogy Arturo Vidal a Bayern Münchenhez távozzon. 

A Bayern München 35-40 millió euróért szerződteti a Juventus középpályását, Arturo Vidalt. Az ügylet még nem hivatalos, de nagyjából az összes sportlap kész tényként kezeli, hogy a Juve chilei sztárja visszaigazol a Bundesligába - Olaszországa a Leverkusentől érkezett.

Allegrinek az volt a kérése a vezetőség felé, hogy Vidal távozásával két helyen erősíthesse meg a csapatot.

A legutóbbi kiírásban a csapatot a BL-döntőig vezető mester egy szélsőhátvédet szemelt ki magának a bal oldalra - a Juventus talán leggyengébb pontjára, hiszen Patrice Evra már 34 éves, alternatívája pedig nincs a keretben.

Olasz sajtóhírek szerint a Porto védője, Alex Sandro érkezhet. A brazil válogatott játékos komoly erősítés lehet, rendkívül jó fizikai adottságokkal rendelkezik, támadásban is hasznos, és még csak 24 éves.

A csapat dolgairól mindig jól tájékozott VecchiaSignora.com szerint így nézhet ki jövőre a Juventus Forrás: VecchiaSignora.com


Az igazi nagy név azonban Németországból érkezhet a trequartista, vagyis a csatárok mögött játszó irányító helyére: Allegri a bajoroknál mellőzött, de a Dortmundban szenzációs teljesítményt nyújtó Mario Götzét szemelte ki, még az is lehet, hogy valamilyen formában ő is bekerül a Vidal-üzletbe.

A Juve már korábban is szeretett volna igazolni erre a posztra, de a Chelsea 42 millió euróra árazta Oscart, ez pedig elrettentette az olaszokat.

Ha Götzét sem sikerül megszerezni, akkor Julian Draxler, a német foci egyik legnagyobb tehetsége jöhet - még ha ő elsősorban szélső is, Allegri megpróbálhatja középen játszani az intelligens támadót.