Már a FIFA 16-ot is jó nővel adják el

alex morgan amerikai női fociválogatott
VANCOUVER, BC - JULY 05: Alex Morgan #13 of the United States is seen before taking on Japan in the FIFA Women's World Cup Canada 2015 Final at BC Place Stadium on July 5, 2015 in Vancouver, Canada. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai női válogatott vb-győztes csatára kerül Messi mellé a FIFA 16 borítójára. Most először női csapatokkal is lehet játszani.

A legnépszerűbb számítógépes focijáték történetében először egy női játékost tesznek az új verzió borítójára – jelentette be a gyártó Electronic Arts.

Messi egy világbajnok társat kap

A FIFA 16 amerikai kiadásán az Egyesült Államok támadója, Alex Morgan szerepel majd a Barcelona klasszisa, Lionel Messi mellett, míg Kanadában a helyi válogatott egyik legjobbja, Christine Sinclair - írja a USA Today amerikai lap internetes kiadása.


Az időzítés nem véletlen,

a szeptemberben megjelenő új verzióban már női csapatokkal is lehet játszani.

12 válogatott szerepel a játékban: Anglia, Ausztrália, Brazília, Franciaország, Kanada, Kína, Mexikó, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svédország és az USA.

Alex Morgan civilben Forrás: AFP/Jason Merritt


Morgan azt mondta, nagy megtiszteltetés, hogy ott lehet a borítón, és a döntés, hogy Messi mellé egy nőt választottak, szerinte

Morgannek amúgy is van oka az örömre, a válogatottal nemrég nyerte meg az Egyesült Államok harmadik világbajnoki címét.

Itt lehet róla több képet nézni.