Vágólapra másolva!
A jelek szerint Cristiano Ronaldo nem igazán szivleli a Real Madrid új edzőjét, Rafa Benítezt.

A Real Madrid jelenleg Ausztráliában készül az új idényre, és az egyik edzésen Cristiano Ronaldo azért rágott be Benítezre, mert az edző nem adta meg a gólját. "Menj a picsába, ember! Csak a portugálok szabálytalanságait veszed észre" - füstölgött Ronaldo, aki elfelejtette ezek szerint, hogy a csapata edzésén gyakran forgatnak tévéstábok, és nem nagy kunszt leolvasni a szájáról, hogy mit mond.

Ronaldo a "Vai caralho!" kifejezést használta, a caralho egy trágár portugál szó, amelynek spanyolban is megvan a megfelelője, és csak egy betű az eltérés a két írásmód között, de ugyanúgy hangzik. Ebben a kontextusban ezt magyarul nagyjából úgy lehet fordítani, hogy "Menj a picsába!".

Az edzés végén tartott játék miatt is beszólt

A háromszoros aranylabdás az edzés végén is kikelt az edző ellen, akkor éppen az nem tetszett neki, hogy Benítez olyan játékot talált ki, amelynek az volt a lényege, hogy a keresztlécet kellett eltalálni a labdával. "Inkább azt kéne gyakorolnunk, hogy rúgjuk a labdát a kapuba, nem ezzel szarakodni" - mondta Ronaldo.

Ronaldo egyelőre nehezen tűri, hogy Benítez váltotta az általa nagyon kedvelt Ancelottit Forrás: AFP

Az edzés után Benítezt megkérdezték, hogy milyen a viszonya Ronaldóval, de az edző az ilyenkor megszokott választ adva azt nyilatkozta, hogy teljesen normális, és ahogy a többiekkel, úgy vele is sokat kommunikál.

Ancelottit nagyon kedvelte

Ronaldo az egyik legnagyobb híve volt Carlo Ancelottinak, akivel a Real Madrid 2014-ben megszerezte a 10. BEK/BL-címét, de az olasz edzőt Florentino Pérez elnök kirúgta, és a portugál klasszis ezek szerint még nem békélt meg a helyzettel, hogy Ancelotti helyett Benítezzel kell együtt dolgoznia.