Ronaldóért robbantana bankot a ManUnited

Cristiano Ronaldo, foci
ARMENIA, Yerevan : Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the UEFA Euro 2016 qualifying round Group I football match between Armenia and Portugal in Yerevan on June 13, 2015. AFP PHOTO / KAREN MINASYAN
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United világrekordot jelentő 113, 5 millió eurós ajánlattal készül betámadni a Real Madridot Cristiano Ronaldo játékjogáért. Komoly cserebere indulhat, ha összejön az üzlet. 

Az Origo is beszámolt róla, hogy Ronaldo és a csapat új edzője, Rafa Benítez nem esznek egymás tenyeréből, amitől csak tovább erősödtek a portugál világsztár esetleges távozását valószínűsítő pletykák.

Annyi bizonyos, hogy Ronaldo nagyon kedvelte a kirúgott Carlo Ancelottit, de már alatta is tett félreérthetetlen megjegyzéseket a távozásával kapcsolatban. Benítezt pedig a jelek szerint egyáltalán nem kedveli, a ManUnited pedig lecsapnak a lehetőségre, és visszavinni Manchesterbe egykori játékosát.

Hogy mennyi? Forrás: AFP/Karen Minasyan

A 30 éves Ronaldo szerződése 2018-ig szól, de a bevezetőben említett 113,5 milliós összegért nem kizárt, hogy a Real elengedi az elégedetlen sztárt, akinek az sem tetszett, ahogy a klub megvált Iker Casillastól. Az átigazolás tényét még senki nem erősítette meg, de már olyan tekintélyes lapok is foglalkoznak vele, mint a The Guardian.