Vágólapra másolva!
Ha egy klubvezetőt kell szidni, a szurkolói szolidaritás határtalan. A bosnyák drukkerek előzékenyen közvetítették a saját szektorukban, mit üzennek a Fradi-ultrák Kubatov Gábornak.

A Fradinak a klubvezetéssel háborúban álló ultrái ugyan minden igyekezetük ellenére sem mehettek be a csapatuk Zeljeznicar elleni, szarajevói visszavágójára, de a jelek szerint egy, a Ferencváros elnökét, Kubatov Gábort távozásra felszólító molinót sikerült bejuttatniuk a stadionba.

"Nabavite AMF Kubatov"

Posted by Fk Željezničar - Manijaci on 2015. július 23.

A bosnyák klub Manijaci (Mániákusok) nevű szurkolói csoportjának Facebook-oldalán tűnt fel a kép, amelyen az látszik, hogy a csütörtöki meccsen a Zeljeznicar-ultrák szektorában feszítettek ki a helyi drukkerek egy "Kubatov takarodj" feliratot. A szöveg mögötti AMF az Against Modern Football (A modern futball ellen) jelszó rövidítése. A nemzetközi ultramozgalomban jól ismert szlogen a futball elüzletiesedése elleni fellépést takarja.

A képet megosztó bejegyzés alatt jobbára magyarok, vélhetően Fradi-szurkolók kommentelnek,

angolul és bosnyákul köszönve meg a gesztust az ottani drukkereknek, sőt sok sikert kívánva

a továbbjutónak az Európa Liga következő fordulójára.

Előzékenyen segítettek

Az ultracsoportok közötti szolidaritás jegyében – a Fradimob.hu szurkolói oldal szerint – a Zeljeznicar-drukkerek segítettek volna a Fradi ultráinak abban, hogy az FTC megkerülésével vásárolt jegyekkel bejussanak a stadionba. Ezt állítólag maga a klub akadályozta meg.