Társoldalunk:

Deutsch lila majmozással vág vissza az újpesti polgármesternek

2015.07.24. 10:14

Fideszes politikusok estek egymásnak az FTC csütörtök esti EL-meccse után. Az újpesti polgármester Kubatov Gábor Fradiját leckézteti, Deutsch Tamás meg válaszul lájkkurvázik.

Uborkafára felkapaszkodott idiótát, szánalmas lájkkurvát emleget Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egy facebookos hozzászólásában, amelyet párttársa, Wintermantel Zsolt újpesti polgármester Fradiról szóló bejegyzéséhez fűzött.

Wintermantel annak apropóján szólt be a Ferencvárosnak, hogy a klub csak a szurkolói kártyával rendelkező drukkereinek engedte a jegyvásárlást a Zeljeznicar elleni idegenbeli Európa Liga-mérkőzésre, és állítólag tett róla, hogy azok az ultrák se juthassanak be a meccsre, akik más úton mégis tudtak jegyet venni.

Az a csapat, amely harcol a szurkolói ellen, aki a több száz kilométerre elutazó támogatóit kitiltja, hazazavarja: NEM NYERHET!” - írta többek között a futballügyekben gyakran véleményt formáló polgármester.

Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük...

Posted by Wintermantel Zsolt on 2015. július 23.


Deutsch, aki az MTK elnöke is, azt írta erre: „És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jó fej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom. Aki NEM NYERHET!”

Forrás: Origo


Ha Wintermantelre gondolt, akkor úgy tűnik, Deutsch azt hiszi, hogy hozzá hasonlóan minden futballszerető fideszes politikus egyben klubelnök is – ettől egyébként tényleg nem állunk nagyon messze –, de ez esetben tévedett, Wintermantel Zsolt nem elnöke az Újpestnek.

Wintermantel ZsoltFotó: Bielik István - Origo