Vágólapra másolva!
Lapértesülések szerint a PSG megtette első ajánlatát Cristiano Ronaldóért, de a Real Madrid vezetősége kinevette a párizsiak 120 millió eurós ajánlatát. 

Mivel az UEFA hatályon kívül helyezte a PSG büntetését, amit az üzleti fair play szabályok megsértéséért kapott, a francia csapat képviselői Dohában találkoztak Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével, és megtették ajánlatukat Cristiano Ronaldóért – írja az Nso.hu arab lapértesülésekre hivatkozva.

Pérez csípőből visszautasította az ajánlatot – amivel Ronaldo magasan a legdrágább futballista lenne a világon -, és közölte, hogy a portugál sztár szerződésében szereplő kivásárlási záradék egymilliárd euróról szól. Az arab források ennek ellenére azt írják, a PSG továbbra sem tett le Ronaldo megszerzéséről.

Cristiano Ronaldo Forrás: YouTube

Egy másik sztár érkezése szinte biztosra vehető, Angel di Maria ugyanis nem utazott el a Manchester Uniteddel az Egyesült Államokba, és a hírek szerint napokon belül aláírhatja szerződését a PSG-vel. Az argentin szélső 60 millió euró körüli összegért vált majd klubot. Kérdés, ezek után belefér-e még a párizsiaknak egy megaigazolás.