Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szeptember 4-én, 20.45 órakor a Groupama Arénában játszik Európa-bajnoki selejtező mérkőzést Románia ellen. A mérkőzésre szóló jegyek augusztus 3-án, 10.00 órától vásárolhatóak meg.

A mérkőzésre négy árkategóriában lehet nézőtéri jegyeket venni, az árak megegyeznek a márciusi, görögök elleni selejtező jegyáraival. A kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a mérkőzésre - életkortól függetlenül -

minden szurkoló csak érvényes jeggyel léphet be a stadionba.



A jegyvásárlásra az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Szurkolói kártyával (klubkártya, futballkártya)

- interneten az MLSZ oldalán
- a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában, országszerte több mint 300 jegyirodában
- a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1) működő Ticket Express jegyirodákban.

A legkényelmesebben interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, ezzel a módszerrel - bankkártyás fizetés mellett - azonnal kinyomtathatók a belépők. Az internetes vásárlás lehetősége kizárólag a szurkolói kártyával (klubkártya és Futballkártya) rendelkezők számára elérhető.

A szurkolók a görög meccsel megegyező jegyárakkal juthatnak ki a stadionba Forrás: mlsz.hu


Azok a szurkolók, akik még nem rendelkeznek szurkolói kártyával, a Futballkártyát kiválthatják a Bálna Budapest kereskedelmi centrumban, vagy előregisztrálhatnak az MLSZ-nél. Az előregisztrációt követően a kártyákhoz a megjelölt átvételi pontokon juthatnak hozzá. Az érvényes előregisztráció benyújtását követően 5 napot vesz igénybe a kártya legyártása és átvételi pontra történő kiszállítása. Ez azt jelenti, hogy a július 29-én éjfélig regisztrált kártyákat lehet a jegyértékesítés kezdetére eljuttatni az átvételi pontokra. Az MLSZ kéri a szurkolókat, hogy ezt a kártyaigénylés és a jegyvásárlás tervezése során vegyék figyelembe.

A válogatott mérkőzéseire változatlanul lehet klubkártyával is jegyet váltani, egy tranzakcióval hat darab jegy vásárlására van lehetőség.

2. Szurkolói kártya nélkül

A szurkolói kártyával nem rendelkező szurkolók a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban, és a Syma Csarnokban működő Ticket Express jegyirodákban személyesen vásárolhatnak jegyet személyi azonosításra alkalmas igazolványuk (pl: jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány, diákigazolvány, stb.) bemutatásával. Szurkolói kártya nélkül kizárólag saját névre szóló jegyvásárlásra van lehetőség.


Az MLSZ felhívja a szurkolók figyelmét, hogy beléptetéskor a biztonsági szolgálat munkatársai személyazonosításra alkalmas dokumentum – például szurkolói kártya - felmutatását kérik. Amennyiben ilyen dokumentumot nem tudnak felmutatni, a beléptetés megtagadásra kerül. Amennyiben a személyazonosításra alkalmas dokumentumban és a jegyen szereplő adatok eltérnek, a rendezők rendőri intézkedést kezdeményeznek, amely büntető eljárást von maga után.

Az MLSZ teljes közleménye itt elérhető.