Társoldalunk:

A magyar védőt ostorozza a lengyel sajtó

2015.08.01. 10:47

Kádár Tamással finoman fogalmazva sem elégedettek Lengyelországban, több lap is megjegyezte, hogy alig van meccs, amin ne hibázna. Az edzője védelmébe vette. 

„Kadarstrofa a Lechnél” – idézi a Nemzeti Sport a lengyel Przeglad Sportowy oldalt, amely szerint Kádár mindhárom gólban benne volt a Basel elleni BL-selejtezőben, ami után szinte kilátástalan helyzetbe került a Lech Poznan (1-3).

A sport.pl azt írja, „nehéz olyan mérkőzést találni, amin Kádár Tamás nem hibázik”, de az oldal megszólaltatta a Lech edzőjét, Marcin Skorzát, aki közölte, a Wisla ellen nem tervez változtatást a csapata hátsó sorában, és védelmébe vette a magyar védőt.

Kádár a válogatottbanForrás: MTI/Kovács Tamás

„Tamás meglehetősen nagy igénybevételnek van kitéve ezekben a hetekben, ráadásul olyan poszton játszik, ahol óriási a felelősség. Egy középpályás labdavesztésének sokszor nincs súlyos következménye, egy védő hibája azonban többnyire látványos és végzetes. Tapasztalt futballista, így a jövőben is építek rá. Nem varrom a nyakába a rossz eredményeket. A lényeg az, hogy tanuljon a hibákból, és törekedjen arra, hogy többé ne kövesse el őket – idézi a sportnapilap az edzőt.