Vágólapra másolva!
A Bayern München és a Real Madrid labdarúgócsapata játszhatja az Audi-kupa döntőjét Münchenben. A németek a Milant, a spanyolok a Tottenhamet verték simán. Arra azonban nincs magyarázat, amit Pep Guardiola, a hazaiak mestere csinált az esemény felvezető sajtótájékoztatóján.

Mintha tudatmódosító szerrel élt volna Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának spanyol edzője, olyan réveteg tekintettel ült a négycsapatos Audi-kupa sajtótájékoztatóján.

Később aztán lehetett oka az örömre, hiszen csapata Bernat, Götze és Lewandowski góljaival 3-0-ra verte az AC Milant, így bejutott a döntőbe. Az ellenfél a Real Madrid lesz, a spanyolok James Rodríguez és Gareth Bale találataival 2-0-ra nyertek a Tottenham ellen. A walesi szélső nem is örült egykori csapata elleni góljának.

Eredmények, Audi-kupa, elődöntő:
Real Madrid (spanyol) - Tottenham (angol) 2-0 (1-0)
München, Allianz Arena
Real Madrid: Casilla - Danilo, S. Ramos (Ascensio, 68.), Varane, Marcelo (Arbeloa, 60.) - Modric (Cserisev, 60.), Kroos (Casemiro, a szünetben) - Bale (Mayoral, 82.), Isco (Nacho, 68.), James Rodríguez (Vázquez, a szünetben) - Jesé (Illarramendi, 60.)
Tottenham: Vorm - Walker, Alderweireld, Wimmer (Vertonghen, a szünetben), Rose - Alli (Winks, 69.), Dier (Bentaleb, a szünetben) - Dembelé, Lamela (Chadli, a szünetben), Eriksen (T. Carroll, 69.) - Kane (Onomah, 86.)
gól: James Rodríguez (36.), Bale (79.)

Bayern München (német) - AC Milan (olasz) 3-0 (1-0)
München, Allianz Arena
Bayern: Ulreich - Rafinha, J. Boateng (Benatia, a szünetben), Bernat - Kimmich (Alaba, 21.) - Lahm (Xabi Alonso, 57.), Rode (Gaudino, 88.), Höjbjerg (Green, 87.), Douglas Costa (Lewandowski, a szünetben) - Vidal (Th. Müller, a szünetben) - Götze (Benko, 80.)
Milan: D. López - de Sciglio (Calabria, 74.), Zapata (Alex, 65.), Rodrigo Ely (Mexes, 74.), Antonelli (Abate, 74.) - N. de Jong (Poli, 74.) - Bonaventura (J. Mauri, 74.), Bertolacci (Montolivo, 74.) - Honda - Luiz Adriano, Bacca
gól: Bernat (24.), Götze (74.), Lewandowski (85.

A szerdai helyosztók programja, a 3. helyért
18.15: Milan - Tottenham

döntő:
20.45: Bayern München - Real Madrid