Vágólapra másolva!
Németh Krisztián gyönyörű fejesgólt szerzett az amerikai futballbajnokságban játszott Toronto-Kansas meccsen.

Németh csapata, a Kansas egy vitatott 11-esből szerzett vezetést, Ellis került a földre, de ezért nem adnak mindenhol büntetőt, mindenesetre Felihabert ez nem zavarta, és beverte a 11-est. A Toronto egy percen belül egyenlített, Giovinco ugratta ki Bradleyt, aki ballal elgurította a labdát a kapus mellett.

Aztán a 29. percben jött Németh nagy pillanata: Feilhaber szabadrúgása után a kapunak háttal állva, 14 méterről csúsztatta meg a labdát, amely nagy ívben hullott be a kapuba, a kapus ugyan beleért, de védeni nem tudott.

Ez volt a magyar válogatott csatár 8. gólja, Felihabernek pedig a 12. gólpassza. A Kansas a második félidőben nem sokat csinált, őrizte az előnyét, amelyben nagy szerepe volt a bravúrokat bemutató Melia kapusnak. Némethet a 76. percben lecserélte edzője, így már csak a kispadról nézhette, ahogy a 87. percben Peterson balos lövésével mindent eldönt.

A Kansas a 3-1-es győzelemmel a 3. helyre felugrott a Nyugati főcsoportban, és nagyon jó esélye van a rájátszásra, ahova főcsoportonként az első hat helyezett kerül be.