Vágólapra másolva!
A Milan ötéves szerződést kötött a Roma U21-es válogatott védőjével, Alessio Romagnolival. A 20 éves középhátvédért, aki kedden átesett az orvosi vizsgálaton, 25 millió eurót fizet a Milan. 

Az Olaszországban roppant nagyra tartott játékost egész nyáron kergette a Milan, a sajtó minden héten más-más összegért adta el a játékost, míg végül augusztus 11-én délután a milánóiak hivatalos honlapján megjelent a hír, hogy Romagnoli a csapat játékosa lett.

„Még csak 20 éves vagy, ezért rengeteg időd van, hogy a csapatunk ikonjává, és olyan védővé válj, aki beleillik csapatunk büszke története során nálunk játszó klasszisok sorába” – olvasható Adriani Galliani társalelnök közleménye a klub honlapján.

Welcome Alessio, red&black until 2020!How does he look with our wonderful colors?Benvenuto Alessio, rossonero fino al 2020!#weareacmilan #Romagnoli

Posted by A.C. Milan on Tuesday, August 11, 2015

Romagnoli már választott is magának egyet a Milan történetében hemzsegő ikonok közül. „ A 13-as mezt választottam, mert ezt viselte Nesta is”. A választás bölcs, Alessandro Nesta az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb olasz védője volt, csakhogy Lazio-nevelés, amit a Roma-szurkolók máris nehezen bocsátanak meg egykori játékosuknak. Hát még ezt a képet.

Some players of this new generation are not good

Posted by Troll Football on Monday, August 10, 2015