Vágólapra másolva!
Az Újpest hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában, szombaton. A lila-fehérek ezzel tizenkét mérkőzés óta veretlenek, míg a kispestiek 2012 áprilisa óta nem kaptak ki bajnokin a Szusza Ferenc Stadionban.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Újpest FC - Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 4157 néző, v.: Vad II.
Újpest: Balajcza - Nagy I G., Litauszki, Kálnoki Kis, Mohl - Suljic, Sankovic, Balogh B., K. Hazard (Vadász, 64.), Bardhi - Perovic (Tóth P., 64.)
Honvéd: Kemenes - Botka, Lovric, Bobál D., Baráth - Nagy Ge., Vécsei, Prosser (Vernes, 57.), Kamber, Holender (Gazdag, 82.) - Youla (Délczeg, 76.).
gól: Tóth P. (88.), illetve Youla (63.)
sárga lap: Nagy I G. (47.), Tóth P. (65.), Balogh B. (72.) illetve Youla (19.), Kamber (44.), Prosser (48.), Lovric (69.), Gazdag (91.), Nagy Ge. (92.)

Az első félidőben az Újpest birtokolta többet a labdát, de komoly helyzetet nem tudott kidolgozni. A kispestiek elsősorban Youla gyorsaságában bízva hosszan előre vágott labdákkal próbálkoztak, eredménytelenül.

A játék képe a fordulást követően sem változott, végül a 63. percben Youla egy szöglet utáni kavarodást kihasználva szerzett vezetést a vendégeknek. A gól után megélénkült a játék, a Honvéd átadta a területet az Újpestnek, ez pedig megbosszulta magát, ugyanis a 88. percben a hazaiak egy szöglet után egyenlítettek.