Vágólapra másolva!
Angliában tovább folytatódik a Chelsea körüli botrány, amelynek középpontjában Eva Carneiro, a csapat csinos orvosa áll. Mourinho után ezúttal korábbi barátja, Rupert Patterson-Ward ment neki, aki szerint a nő bármire képes, tönkretette az ő életét is. 

Eva Carneirót még André Villas-Boas jelölte ki csapatorvossá, így a doktornő feladata lett a meccsek közben bekövetkező sérülések azonnali kezelése. Carneiro a nyitófordulóban túlságosan lelkes volt, és a csalódást keltő, döntetlenre álló, Swansea elleni meccs hajrájában beszaladt a pályára, hogy Eden Hazardot ápolja.

Nem érti a játékot

Az egyébként is emberhátrányban levő Chelsea így nyolc mezőjátékossal maradt, és ezt tette szóvá Mourinho, aki szerint Carneiro „nem érti a játékot”. A csapat körüli hírek most arról szólnak, hogy a hétvégi, Manchester City elleni meccsen a doktornő már nem lesz ott a csapat kispadján, a továbbiakban nem utazik a csapattal az idegenbeli meccsekre, de ő marad a csapat első számú orvosa.

A történtek kapcsán nagyon sokan álltak a csapatorvos mellé Mourinhóval szemben, de a doktornő korábbi barátja egészen másképp festi le a hölgyet, aki szerinte semmiképp sem lehet áldozat.

Rupert Patterson-Ward nyilvánosságra hozta a pár privát képeit is Forrás: sun.co.uk


"Ez a nő tönkretette az életem. Egyszer azt is a fejemhez vágta, hogy rendszeresen lefekszik az egyik játékossal is, bár szerintem ezt csak azért vágta hozzám, hogy fájjon, nem hiszem, hogy igaz lenne. Az viszont biztos, hogy állandóan teszi-veszi magát a játékosok előtt, imádja, ha a figyelem központjában lehet. Eva tele van szexualitással, csak kevesen ismerik az igazi énjét. Egy kegyetlen nő, aki megkap bárkit és bármit, amire csak szemet vet. Evának nagyon fontos a szex, mindennap szeretkeztünk. Aztán amikor én már a családi fészket tervezgettem, akkor egyszerűen eldobott, mint egy megunt játékszert" - nyilatkozta Rupert Patterson-Ward nem túl szimpatikus módon egykori barátnőjéről a Sunnak.