Csak apáink emlékeznek ilyen erős Fradi-kezdésre

A ferencvárosi gólszerző Gera Zoltán (b) és Dragan Vukmir, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencváros -MTK Budapest mérkőzésen a Groupama Arénában 2015. augusztus 15-én. Ferencváros -MTK Budapest 2-0.
Budapest, 2015. augusztus 15. A ferencvárosi gólszerző Gera Zoltán (b) és Dragan Vukmir, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencváros -MTK Budapest mérkőzésen a Groupama Arénában 2015. augusztus 15-én. Ferencváros -MTK Budapest 2-0. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
1967 óta nem kezdte olyan jól a bajnokságot a Ferencváros labdarúgó-csapata, mint a mostani szezonban.

Az előző idényben a második helyen záró Fradi a mostani bajnokságban a Haladást (2-0), a Diósgyőrt (3-1), a Vasast (0-2), a Videotont (3-1) és az MTK-t (2-0) is legyőzte, így öt kör után hibátlanul áll az NB I-es tabella élén, ötpontos előnnyel.

Ugyan a 2000-es években kétszer is volt olyan, hogy a zöld-fehérek négyszer nyertek egymás után, az ötödik sikert nem tudták mellé tenni, egyszer a Kaposvár, másik alkalommal pedig a Dunaferr miatt.

Böde eddig hat góllal járult hozzá a meneteléshez Forrás: MTI

Utoljára 1967-ben, még a legendás Lakat Károly irányításával fordult elő olyan, hogy a Fradi zsinórban ötöt nyerjen, akkor végül nyolc meccsig tartott a sorozat, írja a klub honlapja.

Ahhoz, hogy Bödééknek esélyük legyen valami hasonlót véghez vinni, legközelebb a Debrecen otthonában kellene sikerrel járniuk.