A Fradi örülhet az Újpest-Haladás eredményének

Balogh Balázs Budapest, 2015. augusztus 1.
Az újpesti Balogh Balázs (j) és a békéscsabai Spitzmüller István az OTP Liga 3. fordulójában játszott Újpest - Békéscsaba bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 1-jén. Újpest FC-B
Budapest, 2015. augusztus 1. Az újpesti Balogh Balázs (j) és a békéscsabai Spitzmüller István az OTP Liga 3. fordulójában játszott Újpest - Békéscsaba bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 1-jén. Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre 2-0. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában, szombaton. Az újpestiek ezzel tizenhárom mérkőzés óta veretlenek.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Újpest FC - Szombathelyi Haladás 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 3600 néző
v.: Andó-Szabó
Újpest: Balajcza - Vadász, Litauszki, Kálnoki Kis, Mohl - Nagy I G. (Cseke, 86.), Sankovic, Balogh B., K. Hazard (Bardhi, 60.), Sallói - Tóth P. (Diagne, 60.).
Haladás: Király - Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak - Gosztonyi (Popin, 86.), Iszlai, Németh M., T. Wils, Halmosi (Nagy P., 72) - Martínez (Ugrai, 27.).

Az újpestiek kezdtek aktívabban, ám nem sikerült gólhelyzetet kialakítaniuk Király kapuja előtt. Az első félidő második felében a vendégek voltak kezdeményezőbbek, de ők sem tudtak veszélyeztetni.

A második játékrészben már mindkét csapat előtt adódott lehetőség. Az újpesti Balogh, illetve a szombathelyi Gosztonyi lőtt felsőlécet, majd a hajrában két vendég próbálkozást hárított nagy bravúrral Balajcza.

A 0-0 azt jelenti, hogy a Haladásnak 11, az Újpestnek 10 pontja van, vagyis mindketten távol kerültek a Debrecenben győző Ferencvárostól.