Vágólapra másolva!
Mario Balotelli visszatérhet a Milanhoz. A Liverpoolnál kegyvesztetté vált csatár kölcsönvételére az olasz lapok szerint már rábólintott Szinisa Mihajlovics, a klub társalelnöke, Adriano Galliani pedig sokat mondó nyilatkozatot tett az ügyben. 

„Vannak szerelmek, amik soha nem múlnak el. Márpedig Berlusconi elnök és én nagy romantikusok vagyunk” – válaszolta a Balotelli érkezését firtató kérdésekre Galliani, ami azért jelentőségteljes, mert a klubigazgató ugyanezeket a szavakat használta, mielőtt Kaká és Sevcsenko visszatértek a Milanhoz – bár Milánóban valószínűleg azt remélik, Balotelli második milánói időszaka sikeresebb lesz, mint a fenti két klasszisé.

Berlusconi talán mégsem annyira romantikus, mert amikor eladták Balotellit, azt mondta a transzferről, „kivették a kosárból a rohadt almát.”

Mario Balotelli Forrás: AFP/John Thys

A sajtó már azt is tudni véli, hogy Balotelli Veronába repült, és tárgyalt Szinisa Mihajloviccsal, aki közölte, szívesen látná a csatárt a csapatában. Ezen kívül az is biztosnak látszik, hogy a nyáron alaposan kiköltekező Milan nem veszi meg a játékost, hanem kölcsönbe igazolja le, és Balotelli fizetésének egy részét is a Liverpool állja.

Balotelli egy éve érkezett a Liverpoolhoz, az angolok 20 millió eurót fizettek érte, de sem magatartásával, sem a góljaival nem hálálta meg a bizalmat. Egy ideje kegyvesztett lett, külön edz a csapattól, és az olasz válogatott keretéből is kikerült.