Fél Anglia a MU csatárán kuncog

javier chicharito hernandez manchester united
Manchester United's Javier Hernandez reacts after falling while shooting a penalty and missing it during the UEFA Champions League playoff football match between Club Brugge and Manchester United at Jan Breydel Stadium in Bruges, August 26, 2015. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND
Vágólapra másolva!
Kárörvendő, de legalábbis gúnyos posztok sora jelent meg a brit közösségi oldalakon a Manchester United szerdai BL-visszavágója után. A szurkolók a csapat mexikói támadóján, Javier Chicharito Hernandezen élcelődnek.

"Nagyszerű sportemberi gesztus Chicharitótól ebben a helyzetben szándékosan hibázni!" – ilyen és ehhez hasonló bejegyzésekkel gúnyolódnak a Twitteren Javier Hernandez szerda esti teljesítményén az angol focidrukkerek.

Kettőből semmi

Chicharito csereként állt be a Bruges elleni, idegenben fölényesen megnyert BL-selejtező-visszavágón, 4-0-s állásnál. A 81. percben büntetőt kapott a MU, és az addigra három gólt szerző Wayne Rooney átengedte neki az elvégzését. Hernandez nekifutás közben elcsúszott, és mellélőtte a tizenegyest. Később volt még egy ordító ziccere, azt is kihagyta.

Így kell szemrehányóan nézni a talajra, ha a döntő pillanatban elcsúsztunk. Elődök: David Beckham, John Terry Forrás: AFP/Emmanuel Dunand


Mint a videón látható, az elbaltázott büntető után Louis van Gaal vezetőedző és Ryan Giggs a kispadon csak jelentőségteljesen egymásra nézett. Nem lenne meglepő, ha a Real Madridtól egy visszafogott szezon után kölcsönben visszatérő mexikóit támadót az utolsó napokban még megpróbálná elpasszolni az amúgy csatárt kereső ManUnited.