Magyarverő ünneplésre készülnek az északírek

Steven Davis, északír csapatkapitány
Northern Ireland's midfielder Steven Davis (L) vies with Greece's defender Giannis Maniatis during the UEFA Euro 2016 group F qualifying gootball match between Greece and Northern Ireland at the Karaiskaki stadium in Piraeus, near Athens, on October 14, 2014. AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI
Vágólapra másolva!
Karrierje csúcspontjaként értékelné Steven Davis, ha csapatkapitányként hétfő este, a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőt követően a kijutást ünnepelhetné az északír labdarúgó-válogatottal.

"Valami igazán különleges dolog előtt állunk, rendkívül büszke lennék, ha sikerülne. Egyértelműen a pályafutásom legnagyobb eredménye lenne, egy olyan kis országnak, mint a miénk,

- mondta a Southampton futballistája.

Steven Davis (balra) életet álma válhat valóra - a magyarok ellen Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

A 30 éves középpályás hangsúlyozta, elképesztő a hangulat a 20.45-kor kezdődő összecsapás előtt, és nekik, játékosoknak is figyelniük kell arra, hogy ne vigye el őket túlságosan a lelkesedés.

- tette hozzá a játékos.

Amennyiben az északírek a belfasti Windsor Parkban legyőzik a magyar válogatottat, akkor két fordulóval a selejtezősorozat vége előtt bebiztosítják Eb-részvételüket.