Vágólapra másolva!
Bár José Mourinho meghosszabbította a szerződését a Chelsea-nél, angol lapértesülések szerint akár már nyáron távozhat a londoniaktól. A PSG lehet a célállomás, a párizsiak tárt karokkal várják a portugál szakembert. 

Mourinhónak igen rosszul indult a szezonja a címvédő Chelsea-vel, több meglepő vereség mellett összebalhézott John Terryvel és más kulcsjátékosaival, aztán jött a csapatorvossal, Eva Carneiróval mai napig húzódó botrány. Mindezek miatt a portugál egy „jól értesült forrás szerint” meggondolta magát, és fontolgatja, hogy a nyáron Párizsba költözik.

Az első öt fordulóban három vereséget szenvedő Chelsea 52 éves edzője a fentiek miatt elég feszült, az újságírókat sem kíméli mostanában, sőt múlt héten egy interjú közepén faképnél hagyta a hallgatóságát. A PSG-nél tavaly egész évben téma volt Laurent Blanc kirúgása, végül nemcsak végigvitte a szezont, de most is ő ül a párizsiak padján. Helyzete azonban távolról sem stabil.

Mourinho még a szezon vége előtt leléphet Forrás: AFP

Bár az értesülés az Express nevű bulvárlaptól származik, a maga módján egy hitelesebb fontosabb forrás, a William Hill fogadóiroda is megerősítette az értesülést. A korábbi 12/1-es oddszhoz képest most már 5/2-ben lehet fogadni arra, hogy José Mourinho még a szezon vége előtt elhagyja a Chelsea-t.