Vágólapra másolva!
Nincs már veretlen csapat a Serie A-ban, miután az eddig vereség nélkül álló Sassuolo kikapott az Empolitól.

A hét közben a BL-ben a BATE ellen leégő Roma Palermóban javított, és ennek Rudi Garcia edző is örülhet, aki alatt már erősen ingott a kispad. A fővárosiak már 108 másodperc után vezettek Pjanic góljával, a bosnyáké a mostani idény leggyorsabb gólja.

A Roma nem elégedett meg azzal, hogy a korai góllal sokkolta az ellenfelét, az első félórában még kétszer talált be, és bár a Palermo 3-2-re felzárkózott, Gervinho a 92. percben lehűtötte a szicíliaiakat.

Az Inter csak egy pontot tudott elvinni a Sampdoria otthonából, igaz, a genovaiak úgy mentek neki a meccsnek, hogy az idényben a korábbi három hazai találkozójukat behúzták.

Az első félidőben egy pillanat alatt elcsendesedett az egész stadion, amikor az argentin Joaquin Correa olyan helyzetet hagyott ki, amelyre tényleg nincs magyarázat: lövése után a labda továbbcsorgott Handanovic lábai között, ő pedig ott állt szemben az üres kapuval, nagyjából három lépésre, mégis mellé gurította.

Taxi for U.C. Sampdoria's Joaquin Correa!

Posted by 101 Great Goals.com on 2015. október 4.

A Samp aztán a második félidőben megszerezte a vezetést Muriel révén, az Inter pedig Mancini cseréi után négy csatárral rohamozott, és végül egy mázlis góllal egyenlített, a labda ide-oda pattogott, végül Icardi beadta, Perisic pedig becsúszva érkezve megszerezte első olaszországi gólját.

A másik genovai csapat Udinében mentett pontot, ahol természetesen a jó öreg Toto Di Natale szerezte a hazaiak gólját, amire Perotti büntetőből felelt.

Serie A, 7. forduló:
Sampdoria - Inter 1-1 (0-0)
gól: Muriel (51.), illetve Perisic (76.)

Palermo - Roma 2-4 (0-3)
gól: Gilardino (58.), G. González (91.), illetve Pjanic (2.), Florenzi (13.), Gervinho (27., 92.)

Empoli - Sassuolo 1-0 (0-0)
gól: Maccarone (88.)
piros lap: Zielinski (90., Empoli)

Udinese - Genoa 1-1 (0-0)
gól: Di Natale (47.), illetve Perotti (77., 11-esből)