Mégis nézők előtt játszhat a válogatott Feröer ellen

Mégis ott lehetnek a szurkolók a Feröer elleni Eb-selejtezőn
Vágólapra másolva!
Az UEFA szeptemberi döntése alapján úgy nézett ki, a magyar labdarúgó-válogatott zárt kapuk mögött játssza a Feröer elleni Eb-selejtezőjét. Most mégis változott a helyzet.

Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület elsőfokú döntését, tovább vizsgálja a Magyarország–Románia-mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót, de a Feröer elleni mérkőzésre nem vonatkozik a zárt kapus döntés - írja az Mlsz.hu.

Mégis ott lehetnek a szurkolók a Feröer elleni Eb-selejtezőn Forrás: mlsz.hu


Az elsőfokú ítélet megszületése után felfüggesztett jegyértékesítést az MLSZ – az eredetileg meghirdetett feltételek mellett – az interneten soron kívül, az ország több mint 300 értékesítési pontján pedig a holnapi naptól újraindítja.

Biztosan nem lesz üres a stadion

"5000 jegy már korábban elkelt, ennyien már biztosan lesznek a mérkőzésen. Az UEFA elsőfokú ítéletét követően a jegyvásárlást felfüggesztettük, ám a rendszer holnaptól újra elérhető lesz a szurkolók számára, hiszen végig bíztunk benne, hogy a beadványunk nyomán kedvező döntés születik majd a magyar válogatott szempontjából" - mondta az Origo jegyértékesítéssel kapcsolatos érdeklődésére az MLSZ sajtóosztálya.

Ebben a helyzetben a csapat sikeres szereplését szem előtt tartva létfontosságú, hogy a Groupama Arénában rendezendő mérkőzésen

semmilyen sportszerűtlen nézőtéri megnyilvánulásra ne kerüljön sor,

ellenkező esetben újabb súlyos büntetésre számíthat a csapat egy soron következő mérkőzésen, ami akár az Eb-selejtezőt érintő playoff mérkőzés is lehet.