Storck: Nekünk az marad, hogy izgulunk

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Görögország elleni Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az athéni Karaiszkákisz Stadionban 2015. október 10-én.
Athén, 2015. október 10. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Görögország elleni Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az athéni Karaiszkákisz Stadionban 2015. október 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent megtett a győzelemért vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, melyen 4-3-ra kikapott Görögországban.

A válogatott így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.

"Hibáztunk a meccs elején, ezért hátrányba kerültünk, de felülkerekedtünk rajta, egyenlítettünk és fordítottunk is. Mindent megtettünk a győzelemért, a játékosaim mindent kiadtak magukból, nem tehetek szemrehányást nekik. Mindkét csapat sokat kockáztatott a győzelemért, ezért volt ennyi gól" - közölte a mérkőzés után a magyarok német szakvezetője, hozzátéve: tudták, hogy nem a saját kezükben van a sorsuk, és a románok nyertek a Feröer-szigeteken. "Így nekünk az marad, hogy izgulunk hétfőn és kedden" - mondta Storck.

Az első vereségét szenvedte el a válogatottal Forrás: MTI/Illyés Tibor

Görög kollégája, Kosztasz Canasz kiemelte, azért játszottak, hogy nyerjenek, és végre megízlelhették a győzelmet. "Ezen a meccsen lehet szidni a védelmet, de a mai futballban nem könnyű négy gólt szerezni, és nekünk sikerült. Most van időnk elemezni és változtatni a jövő ősszel rajtoló világbajnoki selejtezősorozatig" - jelentette ki a kapitány.