Vágólapra másolva!
José Mourinho, akit a napokban megbüntettek, mert nem ment el a kötelező sajtótájékoztatóra egy vereség után, a Liverpool elleni mérkőzés után bohócot csinált magából. 

A Chelsea-nek semmi nem sikerül, alacsony színvonalú meccsen egy nem is különösebben jól játszó Liverpooltól is sikerült kikapnia hazai pályán a Premier League 11. fordulójában. Mourinho a lefújás után ezúttal ott volt a kötelező sajtótájékoztatón, de ennél még az is jobb lett volna, ha oda sem áll a kamerák elé.

"I have nothing to say!"Chelsea Football Club manager Jose Mourinho refuses to discuss any aspect of their loss to Liverpool FC.

Posted by BT Sport on Saturday, October 31, 2015

Mourinho minden felvetésre azt válaszolja, "nincs mit mondanom". Az egyetlen kérdés, amire úgy-ahogy válaszolt, az volt, hogy mit szólt hozzá, hogy a szurkolók a nevét skandálták a lefújás után. Erre annyit mondott, "a szurkolók nem hülyék".

José Mourinho Forrás: AFP

A portugál szakember hiába próbálja magát üldözött, elnyomott áldozatnak beállítani, nem a játékvezetők, az angol szövetség vagy a média miatt ennyire gyenge a csapata, és ha Roman Abramovics tulajdonos ki is állt mellette a napokban, valószínűleg sokáig nem tűrheti, hogy mindenki elveri a csapatát. A Chelsea vesszőfutásáról és Mourinho szerepéről itt írtunk bővebben.