Vágólapra másolva!
Szeptember 23-a óta csak Neymar és Luis Suárez tudott gólt szerezni a bajnokságban a Barcelonából. Ketten együtt viszont nagyon sokat tettek azért, hogy a sérült Lionel Messi hiányát ne érezze meg a csapat.

Neymar, Suárez, Suárez, Neymar, Neymar, Neymar, Neymar, Neymar, Suárez, Suárez, Suárez, Suárez, Suárez, Neymar, Neymar, Suárez, Neymar.

Szeptember 23-a, a Celta Vigo elleni bajnoki óta így néz ki a Barcelona gólszerzőinek listája a Primera Divisiónban. A vigói 1-4-gyel együtt összesen hét bajnoki meccset játszott azóta a katalán csapat, amelyből ez idő alatt csak a brazil Neymar és az uruguayi Luis Suárez tudott gólt szerezni.

A Barca félelmetes csatárduója Forrás: AFP

A Real elleni rangadó lesz a következő erőpróba

A Barcának azért is jött jól a Neymar, Suárez páros gólérzékenysége, mert Messi a vigói vereség utáni hazai meccsen, a Las Palmas ellen megsérült, de hiányát mégsem érezte meg a csapat, amely a Real Madrid elleni rangadót - amelyen Messi valószínűleg még nem játszhat - hárompontos előnnyel várhatja.

Neymar 11, Suárez 9 gólnál jár a bajnokságban, így ők ketten állnak a góllövőlista első két helyén. Messi sérülése óta a Barcelona minden sorozatot számolva 23 gólt szerzett, és ebből húszat a Neymar, Suárez páros jegyzett, a maradék hármon a BATE Boriszov otthonában duplázó Rakitic, valamint a Leverkusen elleni hazai BL-meccsen betaláló Sergi Roberto osztozott.