Világbajnokokat bombáz ajánlataival az Antalyaspor

Ronaldinho, foci
Ronaldinho during the Match for Children in aid of Unicef between Great Britain XI v Rest of World XI played at Old Trafford, Manchester on 14th November 2015. Photo Paul Greenwood / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Az elvi megállapodás már megszületett, már csak a megfelelő pénzügyi háttért kell megteremtenie az Antalyaspor labdarúgócsapatának ahhoz, hogy szerződtethesse Ronaldinhót és Andrea Pirlót, állítja a klub elnöke.

A nyáron egyszer már beharangozta a Ronaldinho, Samuel Eto’o álomduó leszerződtetését az Antalyaspor elnöke, Gültekin Gencer, és bár jót mosolygott rajta mindenki, a veterán kameruni csatár valóban ott kötött ki, és jelenleg 11 mérkőzésen szerzett 9 góljával vezeti is a török góllövőlistát.

Ronaldinho azonban a mexikói Queretarótól távozva hazaigazolt inkább, ám mindössze két és fél hónapot töltött a Fluminense csapatánál.

Ronaldinhót kitartóan ostromolja a török klub Forrás: Paul Greenwood/Backpage Images/DPPI

Gencer állítja, hogy kapcsolatba lépett ismét a világklasszissal, és nemcsak vele, de egy másik világbajnokkal, Andrea Pirlóval is, ráadásul mindkettőtől szóbeli ígérettel bír a közös folytatást illetően.

A New York City olasz középpályása az MLS holtszezonja alatt kölcsönbe érkezne, hogy játékban legyen, így a válogatott is számolhasson vele a franciaországi Európa-bajnokságon.

"Már tárgyaltunk Pirlóval és ügynökével, Andrea hajlandó nálunk játszani. De folyamatos kapcsolatban állunk Ronaldinhóval és képviselőivel is, ő szintén készen áll arra, hogy az Antalyasporba jöjjön. Az elvi megállapodás megvan, ha meglesz a pénzügyi háttér, akkor véglegesítjük a szerződéseket" - mondta Gencer.

Samuel Eto'o vezeti a török góllövőlistát Forrás: Anadolu Agency/Ali Atmaca

Az Antalyaspor 11 forduló után négy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a török élvonal 9. helyén áll.