Vágólapra másolva!
A barátnője bántalmazásáért közmunkára ítélt Danny Simpson minden futballistasztereotípiára ráerősítve egy Lamborghinivel érkezett meg a munkahelyéül kijelölt jótékonysági üzletbe. És még a parkolásért sem akaródzott fizetni neki.

A Leicester City védőjét, Danny Simpsont júniusban ítélte 300 óra közmunkára, és 900 font büntetésre a bíróság, amiért az exbarátnőjét fojtogatta. A családon belüli erőszakért kapott enyhe ítélet miatt több nőjogi szervezet is panaszt nyújtott be, de eredménytelenül.

Simpson végül fél évvel az ítélet után választotta ki, hogy melyik intézményben szeretné letudni a közmunkát, és egy idős embereket segítő központba ment, ahol ruhákat és könyveket válogatott. A 28 éves védő az

első munkanapjára a 90 milliós Lamborghini Huracanjával érkezett,

és nem állt be a közeli parkolóba (3,50-ért), hanem inkább egy kocsma parkolójába tette le a járgányt, pedig ki volt írva, hogy csak a vendégek használhatják.

Danny Simpson és a verdája Forrás: Origo

A játékosnak már több bírósági ügye is volt, egyszer – akkor még egy Audi R8-assal – gyorshajtás miatt elvették a jogsiját, egy másik alkalommal pedig egy utcai szóváltás után kórházba kellett szállítani agyrázkódással, úgy megverték.

A luxuskocsival közmunkára menetel sem újdonság a Premier League-játékosok között, Carlos Tevez egy Porschéval érkezett meg hasonló okból kiutalt munkahelyére még 2008-ban.