Bogdán ismét védhet a Ligakupában

Bogdán Ádám, FC Liverpool
Adam Bogdan of Liverpool during a training session at Rajamangala stadium in Bangkok, Thailand on July 13, 2015. Liverpool will play an international freindly match against True Thai Premier League All Stars at Rajamangala stadium on July 14. (Photo by Wasawat Lukharang/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy a Southampton elleni Ligakupa-negyeddöntőben ismét Bogdán Ádám védi majd a Liverpool labdarúgócsapatának kapuját, de a végleges döntést csak később hozza meg Jürgen Klopp menedzser. Az biztos, hogy a szakember elégedett kapusaival és nem akar új játékost erre a posztra.

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett kapusa, a belga Simon Mignolet teljesítményével, és cáfolta azokat a lapértesüléseket, miszerint egyik kiszemeltje a Standard Liege-ben védő Guillaume Hubert lenne.

"Teljes mértékben elégedett vagyok a kapushelyzettel, és sajnálom, hogy megölöm az újságírói sztorikat, de nem keresek új kapust” - idézte a német szakembert a Sky Sports.

Bogdán Ádám Forrás: NurPhoto/Wasawat Lukharang

"Sok kapussal dolgoztam az elmúlt években, de Simon Mignolet az egyik legokosabb és legintelligensebb. Nagyon nyitott és még elég fiatal ahhoz, hogy fejlődhessen. Minden rendben van vele, ő egy jó futballista” - tette hozzá.

Klopp utalt arra, hogy a Ligakupa szerdai negyeddöntőjében a Southampton ellen ismét Bogdán Ádám védhet majd, de azt mondta,

még nem hozta meg a végleges döntést ezzel kapcsolatban.

"Még nem beszéltem a kapusedzőnkkel, John Achterberggel ezzel kapcsolatban.

de a döntést csak később hozom meg" - tette hozzá.