A Real Madrid nem kegyelmezett Megyeriéknek

Real Madrid 09.19
Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) heads the ball to score during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on Spetember 19, 2015. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A Real Madrid házigazdaként 4-1-re legyőzte a Megyeri Balázst is foglalkoztató Getafe csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombat délutáni nyitómeccsén.

A magyar kapus a cseresorból figyelte a 65 ezer néző előtt lejátszott találkozót, amelyen a szexvideó-botrányban érintett francia válogatott Karim Benzema két, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo pedig egy-egy gólt szerzett, és mindannyian az első félidőben találtak be.

Benzema negyedóra alatt duplázott Forrás: AFP/Javier Soriano

A Real győzelme ellenére maradt a harmadik helyen a tabellán, mivel az Atlético is győzni tudott. A Granada ellen egy szöglet után érkezett a madridiak első gólja, az előrehúzódó Godin nagy erővel bólintott a hálóba. Az utolsó negyedóra kezdetén Griezmann döntött el mindent, aki Óliver Torres passza után éles szögből bombázott a léc alá.

A Barcelona Valencia elleni 1-1-es döntetlenjéről itt olvashat.

Primera División, 14. forduló:
Real Madrid - Getafe 4-1 (4-0)
gól: Benzema (4., 16.), Bale (35.), C. Ronaldo (38.), ill. Alexis (70.)

Granada - Atlético Madrid 0-2 (0-1)
gól: Godin (20,), Griezmann (76.)