Meglepődött a válogatott meghívón a Debrecen csatára

Balogh Norbert Sándor (Debrecen, DVSC), Kovács István Ádám (Videoton), foci
Debrecen, 2015. december 5. A debreceni Balogh Norbert Sándor (b) és a székesfehérvári Kovács István Ádám az OTP Liga 18. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. december 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Balogh Norbert nem hitte volna, hogy meghívást kap Bernd Storck szövetségi kapitánytól a jövő heti, négynapos válogatott-összetartásra. A Debrecen fiatal csatárának nincsen konkrét információja arról, melyik külföldi klubok érdeklődnek iránta.

"Meglepődtem, mert nem igazán hittem benne, hogy behív a kapitány. Örülök a lehetőségnek, úgy vélem, tiszta lappal kezdek, teszem a dolgomat, és csak az edzésekkel törődöm. Az biztos, ahogy mindenkinek, úgy nekem is óriási motivációt jelent a lehetséges jövő nyári Európa-bajnoki szereplés" – nyilatkozta a Haon.hu portálnak Balogh Norbert, a Debrecen 19 éves csatára.

A játékost sajtóértesülések szerint a német Werder Bremen és RB Leipzig, az olasz Palermo és a holland PSV Eindhoven is figyeli.

Balogh Norbert (Debrecen) és Kovács István (Videoton) Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Sem a PSV-ről, sem más esetleges kérő konkrét szándékáról nem értesültem. Amíg nincs lefektetett szerződésajánlat, addig nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Nekem minél jobban kell futballoznom, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő" – mondta.