Izgalmas döntetlent játszottak a válságban levő PL-óriások

martial, manchester united, chelsea, premier league
Manchester, 2015. december 28. Anthony Martial, a Manchester United (k), valamint Nemanja Matic (b) és Kurt Zouma, a Chelsea játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2015. december 28-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban. (MTI/EPA/Peter Powell)
Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Chelsea-vel az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői rangadóján. Az Arsenal zárja az élen az évet. 

Premier League, 19. forduló:
Arsenal-Bournemouth 2-0 (1-0)
gól: Gabriel 27., Özil 63.
Manchester United-Chelsea 0-0
West Ham United-Southampton 2-1 (0-1)
gól: Antonio 69., Carroll 79., ill. Jenkinson 13. - öngól

További eredmények.

Az Arsenal 2-0-ra legyőzte a vendég Bournemouth-t, és sikerével átvette a vezetést a tabellán. A londoniak második gólját a hetek óta bombaformában futballozó Mesut Özil szerezte.

A Manchester United-Chelsea rangadótól nem sokat vártak a szurkolók, innen az el clásicóra tett fanyar utalás az "el boringo", de a meccs egyáltalán nem olyan volt, mint a két csapat elmúlt hetekben mutatott teljesítménye. Mata már a 3. percben bődületes kapufát rúgott, és a meccs végig intenzív maradt.

Anthony Martial szoros őrizetben Forrás: MTI/EPA/Peter Powell

Mindkét fél sokat fog bírózni a következő napokban, a Manchester Unitednél két büntetőt, a Cesc Fabregast a keretből is kirakó Chelsea-nél két elmaradt piros lapot kérnek számon Atkinson játékvezetőn. Kiállítás nem volt, gól sem esett, de mindkét csapat sokkal jobban játszott, mint az elmúlt időszakban bármikor.