Drogba még nem döntött a jövőjéről

Steven Gerrard
Former English Premier League stars from Liverpool and Chelsea, Steven Gerrard and Didier Drogba, now of the LA Galaxy and Montreal Impact respectively, greet one another prior to kickoff in their MLS match on September 12, 2015 in Carson, California. AFP PHOTO /FREDERIC J.BROWN
Vágólapra másolva!
Korainak nevezte a visszavonulásáról szóló híreket Didier Drogba, az MLS-ben szereplő Montreal Impact elefántcsontparti labdarúgója, aki még nem döntött a jövőjével kapcsolatban.

Szerdán a francia sajtó írt arról, hogy a 37 éves csatár befejezi karrierjét és csatlakozik a Chelsea Guus Hiddink vezette edzői stábjához, míg decemberben a brit médiában jelentek meg olyan hírek, hogy Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa állást ajánl a kiváló támadónak.

Lehet, hogy Drogba és Gerrard is segédedzőként tér majd vissza egykori csapatához Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Még semmi sem biztos

Drogba azonban szerdán este a Twitter-oldalán üzent követőinek, hogy még nem jelentette be a visszavonulását, és jelenleg is tárgyal a jövőjéről az Impact vezetőivel.

A montreali együtteshez tavaly júliusban csatlakozott Drogba pályafutása során kilenc szezont töltött a Chelsea-nél, melynek színeiben 164 gólt szerzett, s a csapattal többek között Bajnokok Ligáját is nyert.