Társoldalunk:

Most a játékosok balhéznak a Chelsea-nél

2016.01.08. 08:15

José Mourinho távozása után a nyugalom lenne a legfontosabb a Chelsea-nél, erre most a játékosok kezdtek balhézni egymással. A cobhami edzőközpontban egy edzésen kis híján összeverekedett Diego Costa és Oscar. 

Voltak olyan hírek is, hogy elcsattant néhány pofon is, de egy szemtanú állítja, mielőtt egymásnak esett volna a két játékos, sikerült szétválasztani őket. A Chelsea edzésén azért robbant ki a balhé, mert Oscar „botrányosan” rácsúszott Diego Costa térdére, aki ezt érthetően zokon vette. A brazil játékos azon rágott be, hogy Costa percekkel korábban szintén keményen szerelte őt.

„Oscar becsúszása iszonyatos volt, pont térden találta Costát, akinek komoly baja is lehetett volna. Ekkor robbant ki a balhé” – idézi a Telegraph a szemtanút. Oscar később Twitteren cáfolta, hogy bármi történt volna, de ekkor már késő volt.

Diego Costa bárkivel szívesen összeakaszkodik

Forrás: REUTERS/Stefan Wermuth

A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy a klub nem tartóztatja Radamel Falcaót, aki szeretne többet játszani, és hasonló a célja a Monacónak is, aki csak akkor tudja eladni a kölcsönbe adott csatárát, ha az többet játszik, mint a Chelsea-ben, ahol csak percek jutnak neki.