Társoldalunk:

Az Adidas viheti a Unitedhez Messit és Guardiolát

2016.01.14. 08:01

A Marca angol értesülésekre hivatkozva azt írja, az Adidas akadályozhatja meg, hogy Pep Guardiola a Cityben kössön ki, a sportszergyártó Messivel együtt vinné a Unitedhez a katalán szakembert. 

Azt ugyan a spanyol lap is beismeri, hogy Guardiola legvalószínűbb munkahelye nyártól a Cityt lenne, de „különböző angol forrásokra” hivatkozva azt írja, az Adidas közbeléphet, és anyagilag is beszállva az üzletbe a város másik csapatához terelheti a katalán edzőt.

Sőt, nem is csak Guardiolát, mindjárt Lionel Messit is, akinek az elcsábításával sokkal könnyebb lenne meggyőzni Guardiolát is, hogy a Unitednél folytassa. Az edző és a játékos mindketten az Adidas frontemberei, és nyártól a ManUnited is a sportszergyártó ügyfele, miután bő egymilliárd euróért (750 millió font) rekordszerződést kötött a 2002 óta Nike-t viselő klubbal.

Guardiola és Messit újra együtt?

Forrás: AFP

Az egész ügyletben csak az a furcsa, hogy az angolokra hivatkozó Marca cikkét vették át az angol lapok is, ők maguk nem találtak angol forrást, amely megerősítette volna a spanyol értesüléseket.