Társoldalunk:

Mentővel vitték kórházba Nyilasi Tibort

2016.01.14. 08:28

A Bors és a Blikk is megírta, hogy Nyilasi Tibort az ünnepek alatt mentő vitte kórházba, miután befalt egy tucat csokoládét, és rosszul lett. 

A Borsnak nyilatkozva Nyilasi Tibor elmondta, nagyon szereti a csokit, rengeteget fogyaszt belőle, de az ünnepek alatt egyszer túllőtt a célon. "Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a Sport TV-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni."

Nyilasi elmondta a mentősöknek, hogy valószínűleg a csoki a ludas, de azért kórházba szállították, ahol négy napon keresztül vizsgálták a szakkommentátorként dolgozó egykori Fradi-legendát. "Négy napot töltöttem benn, alaposan kivizsgáltak, hála istennek semmi bajom nincs" - nyugtatott meg mindenkit Nyilasi. 

2014-ben Nyilasi (j) Dárdai Pál szövetségi kapitány felkérésére tanácsadóként csatlakozott a magyar válogatotthoz stábjához

Forrás: MTI

A Dárdai Pál alatt a válogatott stábját is segítő 60 éves szakember nevetve idézte fel, hogy két gyomorgörcs között a mentősök aláírást kértek tőle.