Vágólapra másolva!
Most éppen James Rodríguez van terítéken.

A Manchester United minden átigazolási szezonban bedob nagy neveket, potenciális kiszemeltként említve őket, de ezekből a nagy tervekből általában nem lesz semmi.

A korábban a klubnál már megfordult Cristiano Ronaldót többször is összehozták a MU-val, de volt időszak, amikor Gareth Bale-nek épp nem ment a Realban, és tele voltak a lapok azzal, hogy a United csábítja. Most éppen James Rodríguezről olvasni, aki Rafa Beníteznél nem számított alapembernek, a kirúgott spanyolt váltó Zinedine Zidane pedig állítólag elégedetlen a hozzáállásával.

Megy vagy marad? Forrás: AFP

Sokba fog kerülni

A Puskás-díjas kolumbiainak a sztárügynök, Jorge Mendes a menedzsere, akinek remek a kapcsolata a MU vezetésével, úgyhogy nem kizárt, hogy összehoznak valamit, amivel mindkét fél jól jár. A Real 2014 nyarán 80 millió eurót fizetett James Rodríguezért, úgyhogy sejthető, hogy az angoloknak hasonló nagyságrendű összegben kell gondolkodniuk, ha valóban akarják őt.

Az angol lapok még a Benfica 18 éves középpályását, Renato Sanchest emlegetik, mint lehetséges érkező, de a portugál klub majdnem 80 millió eurós kivásárlási árat határozott meg vele kapcsolatban. Azonban Anthony Martial esetében is láthattuk, hogy a MU nem spórol, ha meg akar szerezni valakit, a 20 éves francia támadóért 50 millió eurót szurkoltak le a Monacónak.