Társoldalunk:

Kínai vagy katari klubban köthet ki Dzsudzsák is

2016.02.06. 13:11

Török források arról írnak, hogy a Bursaspor három légiósát, köztük Dzsudzsák Balázst is áruba bocsátaná, hogy rendezze a klub anyagi helyzetét. 

A Gazete Vatan három játékos árát, fizetését és teljesítményét veti össze, Tom De Sutter, Bakaye Traoré és Dzsudzsák Balázs a három játékos, akik sokat keresnek, de a vártnál gyengébben teljesítenek. Az oldal szerint a három játékos eladásából a klub annyi pénzhez jutna, amivel megoldhatná anyagi gondjait.

A Bursaspornál a lap szerint abban reménykednek, hogy kínai vagy katari ajánlat fut be valamelyik játékosért, de ezt a Nemzeti Sport megkeresésére cáfolta a klub. A sportnapilap hozzáteszi, Dzsudzsák - mivel pályára lépett a Dinamo Moszkvában is még ebben a szezonban - csak olyan csapathoz mehetne, ahol új bajnokság indul. A kínai éppen ilyen lehet.

Dzsudzsák Balázs

Forrás: Origo

A magyar válogatott kapitányának nem megy a játék Bursában, és a csapat is botladozik, legutóbb a kupából ejtette ki egy harmadosztályú csapat. Azon a meccsen Dzsudzsákot a 66. percben cserélték le.