Vágólapra másolva!
A Wizzair újabb szurkolói járatokat indít a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire. Február 12-én, 10 órától indul az értékesítés. 

A Wizzair a sorsolás után egyből bejelentette, hogy szurkolói járatokat indít a magyar válogatott három csoportmeccsére, de ahogy számítani lehetett rá, a jegyeket még azelőtt elkapkodták, hogy az UEFA nyilvánosságra hozta volna a jegyek sorsolásának eredményét. Ezért döntött úgy a fapados légitársaság, hogy újabb járatot indít.

Az első körhöz hasonlóan

ezek is egynapos jegyek, a meccsnapok reggelén indul, a mérkőzés után jön vissza Budapestre

a gép. Június 14-én Bordeaux-ba (vs Ausztria), június 18-án Marseille-be (Izland) és június 22-én Lyonba (Portugália) indul a délelőtti órákban járat, az első jegyértékesítési körben nagyjából 100 ezer forintba kerültek a jegyek, valószínűleg a második körben is hasonló áron vehetünk jegyet.

Mehetnek a szurkolók Forrás: mlsz.hu

„A szurkolók körében annyira népszerűek a futball-különjárataink, hogy még egy hullámban indítunk járatokat mindhárom mérkőzésre, ezzel is támogatva a magyar labdarúgó-válogatottat. Így azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnék biztatni a 30 év után újra nemzetközi megmérettetésen részt vevő nemzeti csapatot,

egy napon belül kiutazhatnak és visszatérhetnek.

Javasoljuk a szurkolóknak, hogy minél előbb foglalják le jegyeiket Franciaországba, hiszen a szabad helyek gyorsan fogynak" - mondta Váradi József, a Wizzair vezérigazgatója.

A Wizzair ajánlata csak oda-vissza érvényes, egy útra nem lehet jegyet venni.